Fashion & lifestyle

Insta snapshots December 2015 ♥

FullSizeRender_Fotor_CollageIMG_0445_Fotor_Collage

En dit is alweer mijn laatste Instagram snapshots-post van 2015! Zo leuk om te zien dat mijn Instagram dit jaar weer flink is gestegen. Op dit moment heb ik de 2350 volgers behaald, waar ik zeker trots op ben, thanks allemaal! Ik ga zo na het eten alvast wat kledingstukken bij elkaar pakken, setjes passen en kijken wat leuk staat voor aankomende donderdag. Misschien een beetje vroeg, maar ik vind dat altijd super leuk om te doen. Mijn vriend en ik gaan met vrienden naar ”Tijdmachine x oud & nieuw”  een party in de Cruise Terminal in Rotterdam. Gaan jullie ook nog iets leuks doen? Ik denk dat er deze week verder niet veel blogposts online komen, dus wens ik jullie alvast een hele fijne jaarwisseling!!