Top h&m /  Pants Shein  /  Shoes Steve Madden / Bag DKNY

Hi allemaal, we zijn weer terug van een heerlijke vakantie! Mijn vriend en ik hebben het echt super naar ons zin gehad! Zoals ik had aangegeven zou ik gedurende de vakantie veel foto’s en filmjes op Instagram delen en dat is aardig gelukt! Alleen heb ik deze vakantie wel besloten om wat minder de camera mee op pad te nemen en hebben we een aantal foto’s met de Iphone gemaakt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zoveel zin had om iedere keer de camera mee te nemen en zo konden we ook samen goed genieten van de leuke momenten. Twee weken geleden vertrokken we vroeg met de auto richting Barcelona. Wij verbleven hier twee dagen en hebben ons prima vermaakt! Mijn vriend wilde mij graag meenemen naar een chique steakhouse genoemd: ‘Lomo Alto‘ waar hij al eens eerder was geweest. Dit is een restaurant waar ze een spectaculaire inrichting hebben met plekken waar je aan je eigen tafel kunt verdwalen. Je wordt hier echt als een koning en koningin behandeld en niets is teveel gevraagd. Ben jij net als ons een echte vleesliefhebber, dan is dit de ideale plek om te dineren!