Fashion & lifestyle

I steal my boyfriends blouse ♥

DSC08508_FotorDSC08520_FotorDSC08451_FotorDSC08567_FotorDSC08496_FotorDSC08542_Fotor

Coat & Bag Primark  / Jeans & Blazer Zara / Blouse Boyfriend / Shoes Adidas Stan Smith / Bracelets Bijenkorf, Primark & my-jewellery /
Watch Michael Kors

Het is weer een lange tijd geleden dat ik een outfit-post heb geplaatst, terwijl deze posts eigenlijk tot mijn favorieten horen. Maar het is in deze periode erg lastig om dit in te plannen en je neemt ook niet altijd je camera mee op pad. Mijn vriend die meestal de foto’s schiet heeft het ook erg druk met zijn studie en werk en omdat het buiten vroeg donker wordt, lukt het voor mij ook niet meer na mijn werk. Ik hoop dat we het straks in de lente wel weer beter kunnen plannen om meer outfit foto’s te schieten. Maar nu even terug over mijn outfit.. Mijn wishlist voor de lente is weer wat langer geworden en zo staat een streepjes oversized blouse er ook weer bij. Ik was weer eens wat kleding aan het uitzoeken en toen ik deze blouse aantrof, trok ik hem voor de gein aan. Hij is eigenlijk van mijn vriend, maar ik heb hem die dag niet meer uitgetrokken, haha! Ik vond het wel wat hebben en het paste eigenlijk wel bij mijn outfit. Wat vinden jullie van de combinatie?

Shop deze look hieronder: 

outfit sss

1. Jeans 2. Blouse  3. Shoes  4. Blazer  5. Coat  6. Sunnies  7. Bag