Fashion & lifestyle

I need dollars, dollars…dollars is all I need! ♥

 

Designer

1. YSL bag  2. Kenzo sweater 3. Chloe bag 4. Proenza bag  5. Isabel Marant wedge sneakers

Wat kunnen we toch wegdromen of zelfs weg kwijlen van die perfecte luxe designermerken. Sommige hebben het geluk om alles te kunnen kopen, maar bij de meeste onder ons, moeten we toch wel heel hard werken voor die designer items! Geld maakt niet gelukkig? Nouuuu….ik kan van deze items toch wel een behoorlijke glimlach op mijn gezicht krijgen! Deze voorbeelden hierboven staan dan ook bovenaan mijn designer wensenlijst en zou ik héél graag willen toevoegen in mijn kledingkast. De tassen zijn klassiek en tijdloos wat ik echt prachtig vind! Oh en de Isabel Marant schoenen staan eigenlijk al té lang op mijn verlanglijstje. Ik weet nog toen ik ze voor het eerst had gespot bij Sylvie Meis, ik was spontaan verliefd. Je kan er eindeloos mee combineren, een rokje of een spijkerbroek het staat gewoon super hot!

Wat staat er bovenaan op jouw designerwislist?