Fashion & lifestyle

I love pumps, sneakers & dresses ♥

sneakerss

1. Adidas 2. Kennel + Schmenger   3. Nubikk   4. Nike   5.  Boom Bap   6. Nike  7. Nike   8. Even&odd

De afgelopen 2 dagen scheen zo lekker het zonnetje buiten, dat ik gelijk zo een voorjaarsgevoel kreeg! Ik kan echt niet wachten tot de lente weer begint. Ik zou zo graag weer die lichte sneakers aan willen doen, de mooiste open pumps willen dragen of de schattigste jurkjes aan willen trekken.. Tijd om wat leuke items op te zoeken! Sinds kort heb ik:  I love sneakers, I love pumps en I love jurkjes ontdekt. Op deze site(s) kun je gemakkelijk items van verschillende webshops bekijken en zo hoef je niet alle webshops af te gaan.

dresses

1. Comma 2. Superdry  3. Miss Selfridge  4. Glamorous  5. Guess  6. Miss Selfridge   7. Guess  8. Gap

Ben jij op zoek naar mooie laarzen, sandalen, pumps of misschien wel een feestjurkje dan zijn deze 3 websites helemaal wat voor jouw.  Zoek op merk of kleur en zodra je een leuke item heb gevonden en je bekijkt het artikel, word je automatisch doorgelinkt naar de webshop waar ze het artikel verkopen. Zoals je in deze blogpost kan zien, heb ik 3 keer mijn ”top 8” gemaakt van sneakers, pumps en jurkjes die ze op de sites hebben staan. Hoewel ik een echte pumps liefhebber bent, ben ik vooral fan van deze lichte sneakers !

pumps1.  Alberto Zago   2. Steve Madden   3. Buffalo  4. Alberto Zago   5. Topshop   6. Whistles  7. Buffalo   8. Steve Madden

 Wat vinden jullie van de items en zijn jullie al bekend met Ilovesneaker, Ilovepumps en ilovejurkjes?