Fashion & lifestyle

How to wear shorts in autumn ♥

DSC02362_FotorDSC02354_FotorDSC02317_FotorDSC02357_Fotor

Sweater & vest & sunglasses Primark / Shorts & Shoes h&m / Belt Mostwanted  / Bag Zara

Wanneer het weer niet zo zonnig is, maar toch heel graag je shorts wilt showen, combineer ik deze het liefst met een trui, blazer of vest. Zo loop je er toch stylish bij en krijg je het niet snel koud. Jaja,  de laagjes mogen bijna weer (al heb ik liever de lange zomerse dagen hoor!). Afgelopen zaterdag kwam een beetje het herfst gevoel naar boven toen het zo donker en grauw buiten was. Dan grijp je toch weer sneller naar de donkere kleuren in je kledingkast. Al vond ik de achtergrond wel weer goed matchen bij m’n outfit. En vandaag was het dan weer een prachtig dag! Zo lekker zelfs dat mijn vriend en ik de avond op een terrasje hebben doorgebracht. Hoe denken jullie trouwens over shorts in het najaar?

Shop deze look hieronder:

grey1. Shorts   2. Sweater   3. Bag  4. Shoes    5. Vest