Fashion & lifestyle

Hm loves Coachella ♥

DSC09860DSC09843 DSC09831 DSC09876DSC09862 Top, Jacket, Jeans h&m / Sunnies Primark / Shoes Allstars 

De populaire Coachella festival in California is weer begonnen en OH wat ben ik toch jaloers op al die meiden die daar heen gaan!Geweldige muziek, lekker eten, prachtige omgeving, altijd zon en al die toffe festival looks maken het helemaal af! Ik weet dat de Coachella items ook weer bij de h&m verkrijgbaar zijn en daarom wilde ik weer eens even rondneuzen tussen die collectie. Maar ik betrapte mezelf er gelijk weer op dat het toch niet altijd blijft bij het ”kijken, kijken, niet kopen”. Ik was er al een lange tijd niet meer geweest, omdat ik de collecties de laatste tijd erg vond tegenvallen. Maar dit keer vielen mijn ogen meteen op de Coachella artikelen en liep ik uiteindelijk met een volle tas naar buiten. Die festival/bohemian items blijven voor de zomer gewoon super leuk!

Shop deze look hieronder:

wit v

1. Top     2. Shoes     3. Jeans    4. Scarf    4. Sunnies    5. Jacket