Fashion & lifestyle

Hats & sunnies ♥

DSC02905 DSC02942 DSC02949
DSC02902DSC02945

Ik had laatst al een kleine preview van deze look laten zien,maar nu show ik de gehele look! Bij de Maasboulevard in Rotterdam heb je echt geweldige plekken met prachtig uitzichten en dit plekje is er ook zo één. Ik wilde eerst eigenlijk op het strand shooten, maar deze plek is ook zeker geschikt voor deze look! Mijn hoed van de h&m is echt een item wat ik zo vaak draag en zeker geen miskoop is geweest.  In het begin voelde het soms ongemakkelijk op straat, maar dat gevoel is nu helemaal weg! Ik heb veel complimenten gehad en het is echt een favoriete item geworden wat ik zowel in de zomer of winter graag draag! Wat vinden jullie van de gehele look?

Shop deze look hieronder:

hats en sunnies

1. Top   2. Shoes  3. Vest   4. Shorts   5. Sunglasses

 ♥