Fashion & lifestyle

Happy new year & happy new stuff ♥

Chokers & lingerie Tosave / Shoes Victoria / Watch Brandfield  / Poster Desenio

Hebben jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad?! Misschien is het een beetje laat, maar ik wil jullie een gelukkig 2017 wensen! Tijdens de kerstvakantie werk ik weer hele dagen, heb ik drukke weekenden gehad, dus stond mijn blog even op een laag pitje. Ook aankomend weekend staat het weer volgepland. Eén van mijn beste vriendinnen gaat dit jaar trouwen, dus gaan we aanstaande zaterdag verschillende trouwjurken bekijken. Echt super leuk! Deze detailfoto’s heb ik afgelopen weekend geschoten voor oud en nieuw. Mijn bed lag vol met spullen en ik ging deze avond voor een zwarte look. Ik droeg mijn nieuwe jurkje van de Zara ( van de wishlist-post) met deze nieuwe accessoires en schoenen. Ik heb nu genoeg keuze aan chokers en ik ben weer een prachtige lingeriesetje rijker, dankzij Tosave! I love it! Ik zal deze chokers binnenkort even goed showen in een blogpost. Fijne avond allemaal!