Fashion & lifestyle

Happy feet & kings-day! ♥

Jacket Armani / Sweater h&m / Jeans Zara / Boots Manfield / Sunnies Zaful 

Fijne Koningsdag allemaal! Hoewel ik dit jaar eigenlijk niets zou doen met Koningsdag, zijn mijn vriend en ik vanmiddag toch nog even de stad in gegaan. We hebben een rondje gelopen, zijn wezen shoppen en hebben uitgebreid geluncht. Toch was de sfeer iets minder dan afgelopen jaren, maar dat heeft waarschijnlijk ook met de temperatuur te maken. Het was niet super druk, er waren weinig oranje outfits te zien en je zag gewoon dat de mensen het koud hadden. Maar ik moet toegeven dat ik zelf ook niet voor een oranje look ging. Ik ging voor een comfortabele look en droeg liever mijn nieuwe suède boots die ik een week geleden liet zien in mijn Instastories. Ik ben echt super blij met deze nieuwe schoenen. Ze zijn makkelijk te combineren, lopen heerlijk en ze maken deze korte beentjes net ietsje langer. Altijd fijn! Wat hebben jullie vandaag gedaan met Koningsdag?