Fashion & lifestyle

Happy Easter weekend! ♥


Yeah, eindelijk weekend! Hebben jullie ook zo een zin in Pasen? Ik wel! Het doet me denken aan de camping tijd, prettige jeugd en gezelligheid met de familie. Het huis was altijd vrolijk versierd en de tafel mooi gedekt. Er stond altijd een heerlijk uitgebreid ontbijtje klaar en we gingen altijd buiten eieren zoeken. Maar helaas, die tijd is voorbij, haha! Gelukkig doen we ieder jaar toch nog wel iets met Pasen. De eerste Paasdag ga ik heerlijk brunchen met m’n familie en zie ik mijn lieve neefje en nichtje eindelijk weer! Zoveel zin in! Wat mijn outfit voor deze dag word weet ik nog niet helemaal zeker, maar ik denk dat het deze nieuwe witte blouse word. Ik heb deze ongeveer twee weken geleden binnen gekregen en zoals je ziet, heeft het ruffles, dus is het een blijvertje! Verder ga ik de tweede Paasdag gezellig met mijn vriend thuis vieren. Dit word denk ik in een heerlijke joggingpak op de bank! Gaan jullie nog wat leuks met Pasen doen? Let me know!

 ♥