Blazer & Top Zara / Pants & Necklace Rosegal / Shoes Forever 21 / Bag Supertrash

Vandaag is dan officieel de herfst begonnen! En wat een prima dagje zo met het zonnetje erbij. Ondanks ik net van een heerlijke zomervakantie terugkomt, vind ik het helemaal niet vervelend dat de herfst er weer aan komt. De tijd van Netflix, warme chocolademelk en dikke sweaters hebben ook wel weer wat, vind je niet?! Mijn vriend en ik waren begin deze week nog een paar dagen vrij, waardoor we even goed konden bijkomen van de lange reis. We waren al meer dan 24 uur op (van de auto + boot reis) en kon ik alleen maar aan mijn bed denken. De volgende dag kon ik op mijn gemakje de koffers uitpakken, wassen en mijn kast helemaal uitzoeken. Mijn vriend en ik besloten om de vakantie goed af te sluiten met een lekker etentje bij de Gauchos. Dat is altijd een goed idee! Hierboven zie je mijn outfit van deze dag. De eerste echte zwarte look weer eens na maanden! Toen ik thuis kwam lagen er weer een aantal leuke pakketjes in de brievenbus en zo ook deze toffe broek en ketting! Ik heb ze gecombineerd met mijn favoriete booties en satijnen top! Wat vinden jullie van deze zwarte look?