Blazer Zara / Shirt, Skirt & Bag Zaful / Shoes Primark

Yeah, ik heb eindelijk vakantieeeee! Drie weken lang niet aan werk hoeven denken en binnenkort nog eens lekker luieren op het strand in Ibiza. Ik heb er helemaal zin in! Je zult de aankomende dagen dan ook weinig artikelen online zien, omdat ik echt even wil genieten. Mijn blog is nog steeds voor het grootste gedeelte een hobby, maar er komt natuurlijk ook een hoop werk bij kijken (wat mensen vaak vergeten). Uiteraard gaat mijn verslaving op Instagram gewoon lekker door en zal je hierop weer genoeg foto’s en insta-snapstories voorbij zien komen. Lekker in de gaten houden dus! Deze week ben ik nog druk bezig met het wassen en strijken van kleding, spullen inkopen en de koffers aan het volladen. Deze bezigheden zijn iets minder leuk – leveren soms wat stress op, maar hoort er nou eenmaal bij. Vandaar dat ik ook altijd een vakantie pak-lijst uitprint (echt een aanrader), waarop je alles kunt afvinken als je het in je koffer heb gedaan. Dat zorgt echt voor wat rust in je hoofd! Maar genoeg over de vakantie, hihi. Nu is het tijd voor mijn outfit! Zoals je hierboven ziet, koos ik weer eens voor een grijze klassieke outfit. Lang geleden dat ik deze kleur heb gedragen! Deze kleur droeg ik vroeger regelmatig, maar tegenwoordig steeds minder. Misschien omdat het soms een beetje saai oogt? Of omdat mijn smaak is veranderd? Ik weet het niet precies. Nu we weer iets meer richting de herfst gaan, zal ik het sneller uitkiezen. Deze outfit is vrij simpel, maar de tas is een echte ‘eyecatcher’, waardoor de grijze look minder saai word. Ook het asymmetrische effect in de rok, geeft je outfit net iets extra’s. Wat vinden jullie?