Fashion & lifestyle

Green smoothies ♥

DSC06718DSC06720

Ingrediënten voor 3 personen:

2 bekers melk of yoghurt
2 handjes spinazie
1 cm gember
1 kiwi
2 bananen
1 eetlepel honing
10 ijskontjes
1 avocado

DSC06717 DSC06725_Fotor

Nee helaas, je ziet geen lekkere taart voorbij komen, maar gewoon een groene smoothie! Bij groene smoothies denk je niet gelijk: Oh wat zien die er heerlijk uit, maar ze zijn super gezond en daar gaat het nu ook eigenlijk om. Zoals jullie laatst hebben kunnen zien, ben ik weer aan de smoothies begonnen en vooral nu de donkere en koudere maanden eraan komen, heb ik er weer zin in! In de wintermaanden zit je veel vaker binnen, sport/beweeg je veel minder en grijp je veel sneller naar verschillende lekkernijen. Uhmm nouja, dat is dan in mijn geval zo, haha! En aangezien ik ook niet zo veel groenten in de avond eet, maar toch voldoende vitamines binnen wil krijgen, ben ik vorige week met de groene smoothies begonnen. Mijn tip: Voeg een banaan toe aan je groene smoothie! Die is lekker zoet en laat de smaak van de rauwe groente een beetje verdwijnen. En mijn tweede tip: Echt een klein stukje gember gebruiken, anders wordt die echt snel te scherp van smaak, haha. Wat vinden jullie van groene smoothies?