Fashion & lifestyle

Gold, rose & marble printables ♥

DSC09230_FotorDSC09233_FotorDSC09243_FotorDSC09237_Fotor_Fotor DSC09247_FotordsDSC09248_Fotor

Het is misschien iets te overdreven om dit een DIY titel te geven, maar ik zie het meer als een leuke tip wat je kan doen met oude fotolijstjes. Ik ben de laatste tijd weer flink aan het opruimen en kom eigenlijk overal wel spulletjes tegen wat ik gelijk wil weggooien of opsparen voor de rommelmarkt. Zo kwam ik ook deze witte oude lijstjes tegen die ik eigenlijk weg wilde doen. Ik hou toch niet zo van foto’s overal in huis en ben de laatste tijd meer van de rosé, marmer en gouden woonaccessoires, dus wilde ik plek maken voor iets nieuws! Maar toen ik even later op Pinterest zat te kijken, kwam ik op het idee om misschien wat leuke plaatjes in die kleuren op te gaan zoeken. Ik kwam eigenlijk heel veel leuks tegen, heb ze meteen uitgeprint en ben aan de slag gegaan. Ik heb de plaatjes in verschillende lijstjes gedaan, daarnaast weer nieuwe tulpen in huis gehaald en het staat gelijk weer helemaal gezellig! Zo hoef je toch niet altijd je oude spullentjes snel weg te doen!