Fashion & lifestyle

Giveaway Suhki coaster ♥

dsc02876dsc02879 dsc02878

Zoals ik laatst al aangaf ben ik volop met mijn interieur bezig en vind ik het leuk om nieuwe sites te ontdekken of inspiratie te halen uit tijdschriften, Instagram, Pinterest en webshops. Zo heb ik de laatst veel tijd besteed aan mijn woonkamer en heb ik wat spullen weggedaan, veranderd en aangeschaft. Ik kreeg er steeds meer zin in om nieuwe sites af te speuren en zo ontdekte ik een paar weken geleden ook deze geweldige site Suhki. Suhki betekend blij en als je op deze site zit wordt je dat ook zeker! Het is een webshop waar ze kleden uit verschillende landen met de hand maken en verkopen. Zo verkopen ze Indiase, marrokaanse, Napalese en Turkse kleden. Ze kunnen de prijs laag houden, omdat ze rechtstreeks werken met de mensen die de kleden maken en dus geen tussenpersonen, opslagruimtes of winkels hebben. Ik vind persoonlijk de Napalese bolletjeskleden erg leuk en daar heb ik nu ook één van binnen gehad! Het leuke hieraan is dat je zelf je kleur(en) kunt uitkiezen. Ze hebben onwijs veel keuze in kleuren, maar ik ben fan van de zwarte en grijze variant. De kwaliteit is erg goed en wat is er nu leuker als een prachtig handgemaakt kleed die rechtstreeks van de maker afkomt. Ook voelt het heel persoonlijk, want je krijgt er zelfs een naam bij van diegene die het kleed gemaakt heeft. Zijn jullie al bekend met Suhki?

Wil jij kans maken om een Suhki onderzetter (zie afbeeldingen) te winnen?

Ga dan snel naar mijn Instagram account en volg de onderstaande stappen..

 – Volg Stylebygina_ op Instagram

– Volg @suhki.de op Instagram

– Like mijn foto op Instagram en laat een leuke reactie achter waarom jij deze graag wilt winnen.

Ik wens iedereen veel succes en de winnaar wordt op 20 september bekend gemaakt!