Fashion & lifestyle

Giveaway beige scarf ♥

dsc04644 dsc04660dsc04679dsc04653

Blazer blouse & bag Zara / Jeans Primark / Shoes Adidas 

Met de herfst vind ik accessoires altijd een belangrijk onderdeel in een outfit. En de beste mode accessoires voor de herfst zijn dan ook een hoed, handschoenen of een sjaal! Het is niet alleen omdat het je warm houd, maar het geeft je outfit ook nog eens een andere uitstraling. Ga niet alleen voor een mooie winterjas, maar draag er ook nog leuke accessoires bij om er trendy bij te lopen. Deze sjaal heb ik laatst opgestuurd gekregen, maar ik heb ook goed nieuws voor jullie, want ik mag er ook één weggeven! Zoals je hierboven kunt zien, is de sjaal lang genoeg om hem op verschillende manieren te dragen. Voor welke look zou jij gaan?

Wil jij kans maken op deze sjaal?

Volg mij dan op bloglovin & Instagram

– Laat een comment + geldig email-adres achter!

De winnaar word bekend gemaakt op 15 oktober!

Succes!