Fashion & lifestyle

Give-away Polabora ♥

DSC07469_FotorDSC07487_Fotor_FotorDSC07493_Fotor_Fotor

Rond de kerstdagen is er niets leukers om iets weg te geven en daarom is het tijd voor een give-away! Heb jij ook altijd al van die leuke polaroid foto’s willen hebben, maar heb je zelf geen polaroid camera? Dan zit je bij Polabora op de juiste website! Kies de leukste afbeeldingen van je computer en voeg ze in de retro foto strips toe. Ik heb zelf gekozen voor wat leuke Instagram foto’s en ik ben zelf erg tevreden met het resultaat! Ik heb zelf gekozen om het in thema’s te verdelen, zoals Friends – Coffee – Sisters – Beach – Love  en Summer. Het is super leuk om als cadeau weg te geven, aan een touwtje op te hangen (met de bijbehorende rode knijpers) of om neer te zetten zoals ik heb gedaan. Word jij hier net zo enthousiast van als ik, dan heb ik goed nieuws, want ik mag in samenwerking met Polabora ook zo een leuke set weggeven aan één van jullie!

DSC07494_Fotor_Fotor

Hoe maak je kans?

– Volg mij op bloglovin

-Like dit bericht op bloglovin

– Laat hieronder een reactie + je email-adres achter!

That’s it! 

Maandag de 21ste word de winnares bekend gemaakt, succes allemaal!

 ♥