Fashion & lifestyle

Give-away 5 x Casimoda phone cases ♥

Ok, ik heb het laatst al een beetje verklapt..Er zou binnenkort een leuke win-actie aan komen en hier is die dan eindelijk! Aangezien ik de 300 volgers op Bloglovin heb behaald, wilde ik het niet helemaal voorbij laten gaan. Om dit te vieren mag ik 5 x 1 hoesje van Casimoda verloten! Dat betekend dat ik 5 winnaars mag blij maken. Maar waarom deze win-actie? Van de week heb ik na 3 jaar eindelijk een nieuwe toestel mogen uitzoeken. Omdat ik na m’n 2-jarige abonnement nog steeds erg tevreden was met mijn iphone 5C, wilde ik deze abonnement met nog een jaar verlengen. Achteraf gezien, heb ik er toch wel spijt van gekregen. Ik heb gemerkt dat de Iphones na 2 jaar gewoon op zijn en dat je voor een nieuw toestel moet gaan. Ik blijf bij een Iphone, omdat ik deze het fijnst qua gebruik vind. Ook vond ik het formaat van de 5C erg prettig in de hand liggen en het toestel paste altijd in m’n broekzak of jas. Daarom wilde ik niet groter gaan. Hoewel ik de Iphone 7 echt prachtig vind, ben ik toch weer voor een toestel van hetzelfde formaat gegaan. Maar bij een nieuw toestel hoort ook weer een fashionable hoesje! Ik heb van de week deze twee trendy Iphone SE hoesjes binnen gekregen en daar ben ik zo blij mee! Uiteraard hebben ze ook geweldige hoesjes voor andere bekende telefoonmerken, zoals de Huawei P10, Samsung Galaxy S8, Iphone 7 ect. Nu is het tijd om jullie blij te maken!

Wat enige wat je hoeft te doen om kans te maken:

– Plaats hieronder een reactie met je email-adres

– Volg mij op bloglovin

Like en deel dit bericht op bloglovin

De winnaars worden op 1 mei bekend gemaakt! Heel veel succes allemaal!