Fashion & lifestyle

Follow your dream ♥

DSC02331_FotorDSC02344_Fotor

Top, Skirt, Blazer & Sunnies STYLEBYGINA  / Shoes Zara

Het is nu bijna een maand geleden dat ik ben gestart met mijn webshop en ik ben erg tevreden hoe het loopt! Ik heb zoveel positieve reacties gehad en het is zo mooi om te zien dat je andere mensen happy kan maken met producten, die ik zelf ook zou dragen! Mijn doel was ook echt om kleding te verkopen wat ook werkelijk mijn stijl is! Ik was altijd bezig met fashion en mensen om mij heen, zeiden altijd: ”Gien, je moet echt wat in de mode gaan doen, dat is zo iets voor jouw!” Natuurlijk was een kledingwinkel of een webshop altijd een droom, maar zoiets durven en dan ook echt doen was toch een stuk lastiger. Het blijft nog steeds onwerkelijk, maar mijn hobby en droom is uitgekomen! Als je echt iets in je hoofd hebt, moet je er gewoon 100% voor gaan. Toch wil ik niet het gevoel geven dat de shop echt alleen maar op de eerste plek komt, daarom post ik niet heel veel over mijn webshop op mijn blog, zoals aanbiedingen, weekenddeals of nieuwe producten. Ik weet ook niet of er heel veel behoefte aan is op mijn blog, dus laat het mij alsjeblieft hieronder in een comment weten of jullie het wel eens leuk zouden vinden. Ik hoor het graag van jullie!

Shop deze look hieronder:

stylebygina.nl

1. Skirt 2. Top   3. Sunnies   4. Blazer   5. Shoes

  ♥