Blouse  Zaful / Top Rosegal /  Dress Zaful /  Dress Shein /  Top Zara / Dress Prettylittlething / Blouse Vila /  Blouse Lofty Manner /  Blouse Zara / Shoes Rosegal

YAY, het is weer eens tijd voor een  ”my closet” artikel! Dit zijn toch wel één van de best bekeken artikelen en krijg ik er regelmatig lieve complimenten over. We hebben het laatst al over de grote kastopruimingen gehad en uiteraard heb ik deze zelf ook uitgevoerd. De mooiste items hangen nu dus ook weer aan mijn kleine kledingrek. Deze keer heb ik een ’top 10′ van favoriete zomer items van 2017 opgehangen. Het hangt alleen jammer genoeg niet helemaal in de goede volgorde, haha. Lekker slim! Het liefst had ik jullie ook nog mijn schattige rokjes willen laten zien, maar deze kon ik helaas niet ophangen. Gelukkig show ik de rokjes nog vaak genoeg in een outfit-post, dus zie je die toch wel voorbij komen. Laten we het nu maar over deze favorieten hebben. Het witte kanten jurkje (6e van het rek) is mijn grootste favoriet! Afgelopen jaar heb ik bijna geen kleding gekocht, omdat er regelmatig kledingpakketten binnen komen. Maar dit jurkje bleef té lang in mijn hoofd zitten en heb ik hem uiteindelijk besteld.  Verder staat de blauwe gestreepte volant blouse op de 2e plek en het groene jurkje op de 3e plaats. En wat vinden jullie trouwens van deze nieuwe pumps? Ze zijn super classy, staan overal onder en zijn perfect voor de zomerse avonden. Wil jij de rest van de top 10 bekijken? Check het hieronder:

Mijn top 10: 

1. Wit kanten jurkje
2. Groen jurkje
3. Blauw gestreepte blouse
4. Wit kanten blouse
5. Beige hakken
6. Roze fluwelen jurkje
7. Witte cropped blouse
8. Witte top met strik
9. Witte katoenen blouse
10. Blauwe blouse met open schouders