Fashion & lifestyle

Fashion trends changes but style endures ♥

gina

1. Top    2. Shorts     3. Top     4. Top     5. Shoes     6. Dress

Er was een tijd dat ik brede hakken, doorzichtige tops, hoge taille broeken of coltruien helemaal niets aan vond, maar deze trends hebben bij mij nu wel een goede comeback gemaakt! Ja, de fashiontrends veranderen niet alleen, maar je kledingstijl veranderd gelukkig mee, alhoewel sommige liever bij het vertrouwde willen blijven, wat uiteraard ook prima is hoor! Nu zijn er redelijk veel trends die ik erg leuk vind, maar zitten er ook een aantal items tussen wat ik iets minder vind, zoals de culottes of de spijkerrokken. Dat wil niet zeggen dat ik het bij anderen niet leuk vind staan, maar waar je mij niet zo snel mee ziet lopen. Hierboven zie je wat voorbeelden van trends/items wat ik een tijd geleden helemaal niet snel zou dragen en nu in 2015 helemaal te gek vind. Toch apart vind je niet?! Welk trend/ kledingstuk vind jij helemaal te gek in 2015?