Fashion & lifestyle

Esprit styleboards ♥

blue

Van spijker, marineblauw tot helder blauw, het mag allemaal! De blauwe tinten zijn terug en daar ben ik erg blij om. Het doet me gelijk weer denken aan zon, zee en strand! Naast de zwart/wit gestreepte items kunnen we ook weer de blauw/witte items te voorschijn halen en zeg nu eerlijk, deze combinatie is toch altijd goed?

esprit

Yeah, deze super schattige, lieve en zachte kleurtjes kunnen we deze Lente ook niet missen. Hierboven zie je van die mooie pastelkleurige items die ik dit seizoen heel graag zou willen dragen. Nog een heerlijk zomers tintje erbij en je bent klaar om te gaan!

sport

Naast het drukke werkleven willen we er ook nog allemaal goed uitzien voor de zomer en wat is er dan leuker om te sporten in een trendy look?! De meeste meiden houden van donkere sportkleding, omdat dat natuurlijk wat slanker oogt, maar hoe leuk is het juist om wat meer kleur in je sportoutfit te laten zien. Het maakt je outfit net wat leuker, maar don’t worry, want grijs en zwart doen het natuurlijk ook altijd goed!

mix

 Een tijd geleden had ik het al over die etnische trend die we deze zomer weer veel gaan zien. Het maakt je outfit net wat speelser en vrolijker met verschillende  stofjes, prints en laagjes. Mix het allemaal voor die trendy look!

Zoals jullie hierboven kunnen zien heb ik 4 verschillende stijlboards en dit keer zijn het producten van een merk wat ik misschien niet zo vaak draag, maar wat tegenwoordig hartstikke hip en leuk is. Ik heb het hier over de Esprit! Het is een mooi merk, met producten van een goede kwaliteit en het leuke is dat ze vaak mooie setjes hebben. Hierboven vind je 4 verschillende trends die we erg veel gaan zien dit seizoen en nog belangrijker, wat ik zelf natuurlijk zou dragen! Welke stijlboard vinden jullie het leukst en voor welke trend ga jij?