Fashion & lifestyle

Esprit collages! ♥

 Zoals jullie weten ben ik gek op fashion en struin ik soms wel talloze internetsites af om wat leuks te vinden. Nou kwam ik laatst een hele leuk tas op internet tegen en die bleek van de webshop van Esprit  te zijn. Ik nam gelijk even goed de tijd om de site helemaal door te spitten wat ze nog meer voor leuks hadden. Normaal is de Esprit niet de eerste winkel waar ik snel aan zou denken, maar ze hadden er onwijs veel leuke dingen. Ik heb hieronder een paar collages van items gemaakt die ik persoonlijk erg leuk vind! Kijk je mee?

Bohemian1

 De bohemian style:

Jaja, de hippie/ boho look mag nog blijven! De geweldige kimono’s die we vorig jaar veel zagen, mogen dit jaar gelukkig weer. Ik kwam deze kimono met dé perfecte print tegen. De combinatie met deze stoere gladiator sandalen en deze prachtige tas (die ik als eerste op internet tegen kwam) maakt dit setje helemaal compleet!

basis

 De casual look:

Dit geweldig suède jasje met de leren stukken op de schouders vind ik echt een te gekke item. Een wit jurkje eronder en dan springt dit jasje er helemaal boven uit. En wat past hier zeker bij? Een prachtige eyecatcher voor om je pols en een toffe bril! Als er één bril wel stoer is, is het wel de piloten bril! Ook dit item blijft ieder jaar terugkomen en ik blijf hem geweldig vinden.

Safari look

De safari look:

In de lente hoort deze look er gewoon bij: De safari trend. Ik ben wel van de chique versie en zou deze items dan ook vooral met een paar mooie slangenprint heels combineren. Dit broekje rechtsboven vind ik ook echt te mooi! Toevallig heb ik nog zo een zelfde soort broekje in een bruine tint. Het ligt eigenlijk al een paar jaar in de kast en ik kon hem gewoon niet wegdoen. En gelukkig maar, want je ziet het: De mode blijft zich herhalen en hij mag gelukkig weer uit de kast komen!

Wat vinden jullie van de Esprit items? En voor welke stijl zouden jullie gaan?