Jeans& Blouse Zaful / Shoes Public Desire / Bag DKNY

Nog één nachtje slapen en dan mag ik alweer 27 kaarsjes uitblazen! Pff.. Wat gaat de tijd toch snel! Gisteren heb ik al een verjaardagscadeau van mijn vriend gehad. Ik heb 3 uur lang in de kappersstoel bij Rob Peetom gezeten. Ik kreeg een balayage-behandeling en ik ben echt super blij met het resultaat! Heel natuurlijk, maar toch weer een tintje blonder. Ook heb ik de punten aan de onderkant laten knippen en ben ik weer een keer voor lagen aan de voorkant gegaan. Hierdoor zit er weer net iets meer volume in. Echt een topcadeau! Toen ik terug naar huis ging, heb ik mijn nieuwe outfit van de Zaful aangetrokken. Lekker vrolijk en zomers, want het was eindelijk weer eens mooi weer in Nederland! Deze jeans en top waren van de week binnen gekomen en kon ik dus meteen laten zien zonder het koud te hebben! Geen jasjes en dichte schoenen aan, heerlijk!!

Shop deze look hieronder: 

1. Jeans 2. Top 3. Shoes 4. Bag