Fashion & lifestyle

Dudok & brand new shoes ♥

DSC09632DSC09698DSC09631DSC09673 DSC09633DSC09712DSC09649

Sunnies Ralph Lauren / Jacket Armani Jeans /  Jeans Zara / Blouse h&m / Shoes Nelson

Als een echte pumps liefhebber ben ik onderhand ook een sneakerverslaafde geworden en kon ik niet wachten om deze nieuwe sneakers te laten zien. Ik vind de coco structuur mooi, zitten erg comfortabel en ze passen perfect bij mijn lederen jasje. Naast de sneakertrend zullen we in 2016 ook de etnische trend weer veel zien! Iets waar ik erg blij van kan worden! Je look een twist geven met verschillende details, kleur en vooral veel natuurlijke materialen zoals touwtjes, kwastjes, hout, kraaltjes en franjes. Nu nog wachten op iets mooier weer en dan kunnen we de sandaaltjes en slippertjes weer tevoorschijn halen. Ondanks het sombere weer van vandaag zijn mijn vriend en ik toch nog even op pad geweest en hebben we heerlijk geluncht bij de Dudok. Wat vinden jullie van de sneakers?

Shop deze look hieronder:

outfityfj

1. Jacket / 2.  Blouse / 3. Jeans  / 4.  Shoes