Fashion & lifestyle

DIY Gellac ♥

DSC00731 DSC00737 DSC00734 DSC00742DSC00741 DSC00748

Vorig jaar heb ik voor het eerst een keer Gellak nagels laten zetten bij een beautysalon en die ene keer dat ik dit heb gedaan, was ik zo tevreden met het resultaat, dat ik wist dat ik dit meer wilde gaan doen. Het enige wat me tegenhield was om hiervoor iedere 2 weken €30,- voor neer te leggen. Toen ik vorige week een beetje aan googelen was over verschillende Gellak setjes kwam ik op een geweldige site Pink Gellac terecht waar ze onwijs leuke startersetjes hadden. Uiteraard ging ik eerst opzoek naar ervaringen en recensies met dit merk, maar ze waren eigenlijk allemaal zeer positief. Het is even een investering, maar uiteindelijk heb je het er naar 4 keer al uit! Ik heb het afgelopen dinsdag rond 21:00 uur ’s avonds besteld en kreeg het de volgende dag al om 15:00 uur in huis. Een paar jaar geleden heb ik wel eens acrylnagels bij mezelf gezet, dus moest dit helemaal lukken. Ik ging die avond meteen aan de slag en ik ben erg tevreden over de eerste keer! Hieronder zie je voor welk pakket ik ben gegaan en hoe je aan de slag gaat.

Inhoud Pink Gellac nagellak set LED L
1 x Kleur Tropical Pink 156 15ml
3 x Kleur naar keuze 15ml (mijn kleuren zijn nude beige, natural taupe en elegant taupe)
4 x Gratis online cursus
1 x Pink Gellac LED Lamp
1 x Pink Gellac Base2 
1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
1 x Pink Cleaner 50 ml
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Orange Woodsticks
10 x Luxe Nail Wipes
10 x Remover pockets

DSC00740

Een korte uitleg hoe je aan de slag gaat:

  1. Ruw je nagels licht op met de roze kant van de nagelvijl, duw je nagelriemen terug en reinig je nagels met Pink Cleaner.
  2. Breng de Pink Base dun aan en droog deze 15 seconden onder de LED lamp.
  3. Breng je favoriete nagellak kleur aan  en droog deze 60 seconden onder de LED lamp. Breng daarna nog één laagje aan voor een intensere kleur.
  4. Breng de Pink Shine dun aan en droog deze 60 seconden onder de LED lamp. Neem daarna het plakkende laagje af met Pink Cleaner.

Wat vind jullie van Gellak nagels?