Hi allemaal, ik heb weer een leuk en simpel kerst DIY gemaakt! Toen ik vorige week even een rondje in de action liep, kreeg ik een idee om weer eens een DIY te maken. Ze hadden leuke kerstspulletjes waar ik lekker mee aan de slag kon gaan. Het is super simpel en het is ook zeker niet duur. Kijk je mee?

Wat heb je nodig: 
Een kerstboom (Dit is een kaarthouder)
Ledlampjes 40 stuks (Liefst met ijzerdraad)
Batterijen
Kleine knijpers voor de kaarten
Leuke kaartjes of plaatjes van het internet
Hangertjes zoals kerstboompjes, kransjes, sterretjes ect.

Voor deze spulletjes was ik ongeveer €8,- kwijt.

Stap 1: Leg alles klaar wat je nodig hebt en ga dan aan de slag. Je pakt de lampjes en begint bij het topje van de boom. Draai het snoer met de lampjes eromheen, zodat deze vast zit en ga zo langzaam de lijnen van de boom af. Je hoeft niet alle lijnen te pakken. Ik heb zelf de buitenste lijnen en de horizontale lijnen in het midden gedaan. Door ijzerdraad lampjes te gebruiken blijft het makkelijker zitten, maar je kunt het snoer ook extra vastmaken met hulp van de knijpers. 

Stap 2: Als het draad er helemaal omheen zit ga je de boom versieren met je plaatjes, kerstkaartjes en andere versieringen. Ze hebben bij de action zoveel verschillende en goedkope spulletjes dat je bijna niet kunt kiezen. Maak alles vast met de kleine knijpers en je verlichte kerstboom/kaarthouder is helemaal klaar!

Doe de batterijen erin en voila, deze DIY is klaar! 🙂