Fashion & lifestyle

Denim dungaree ♥

DSC00404_FotorsDSC00373_FotorDSC00456_FotorDSC00379_FotorDSC00412_FotorDSC00405_Fotor

Blazer Zara / Croptop, Dungarees & Bag Primark / Sunnies Stylebygina / Belt & Scarf h&m / Shoes Adidas Yeezy

Wat is het toch weer fijn om die jurkjes, shorts en blote benen te showen! Afgelopen zondag heb ik weer eens mijn denim tuinbroekje uit de kast getrokken die ik vorig jaar zomer heb gekocht. Ik heb hem eigenlijk maar 2 of 3 keer aangehad, maar het leuke van deze tuinbroek is is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen en er veel verschillende looks mee kunt maken. Sporty, chic, bohémian of lekker casual het kan allemaal! Ik heb hem deze keer gecombineerd met stoere sneakers, een croptop en een blazer voor die classy touch. Ook zijn de dunne sjaaltjes deze zomer helemaal hot en mag deze natuurlijk niet ontbreken in mijn look! Wat vinden jullie van de tuinbroeken?

Shop deze look hieronder: 

dungaree

1. Top   2.  Shoes  3. Blazer  4Dungarees 5. Sunglasses 6. Scarf  

  ♥