Sweater Newchic & Skirt Newchic / Top Bershka / Jacket Zara / Shoes Forever21

Een paar dagen geleden dacht ik nog dat mijn blog niet meer te redden viel! Na mijn ”captcha plugin” misser, kreeg ik een paar dagen achter elkaar alleen maar wit beeld te zien. Toen ik weer dacht dat mijn blog werkte, maakte ik nieuwe artikelen en begon het weer opnieuw. De zin om artikelen te maken werd steeds minder, omdat ik bang was dat het toch weer weg ging. Misschien heb je zelf ook wel gemerkt dat mijn site er af en toe weer anders uit zag, omdat het niet helemaal meewerkte. Nu werkt het gelukkig weer helemaal goed en krijg ik er ook weer zin in. Ook heb ik de afgelopen maand weer veel leuke pakketjes binnen gekregen, waar ik helemaal blij van kan worden! Zo kwamen ook deze toffe items van de Newchic binnen en werd het eindelijk eens tijd om mijn favoriete combinatie te laten zien! De classy, sexy en girly look als je het mij vraagt. Ik vind de lage v-hals van deze sweater echt geweldig! En je kunt de V-hals zowel aan de voorkant als de achterkant dragen. Door de lage V-hals komen je subtiele en lange kettingen mooi naar voren, maar ook staat deze trui tof met lingerie of kanten tops. Ik liet deze trend laatst ook al zien in een inspiratiepost en ik vind het echt een prachtige combinatie! Wat vinden jullie hiervan?

Shop deze look hieronder: 

 1. Sweater     2. Skirt    3. Top    4. Jacket     5 . Stay ups     6. Shoes