Fashion & lifestyle

Classy white pants ♥

DSC00494_Fotor DSC00527_Fotor
DSC00511_FotorDSC00485_Fotor

Jacket & Shoes Zara  / Top & pants Bershka  / Necklace h&m   / Bag DKNY

Pas geleden heb ik jullie een inspiratie/ Pinterest post laten zien met verschillende trends waar ik tegenwoordig helemaal gek op ben. Ik zou lekker gaan shoppen bij de Zara, maar de items die ik ging passen zaten totaal niet. Er hingen overal prachtige kanten tops en witte broeken die er geweldig uitzagen in de winkel, maar toen ik het aantrok viel het zwaar tegen! Ik baalde er  van en was toch wel een beetje teleurgesteld. Maar toen ik vorige week even in de middag in de stad liep, kwam ik deze high waisted wijde broek bij de Bershka tegen en moest ik hem toch even snel passen. Normaal gesproken zijn deze broeken vaak veel te lang, maar met een paar high heels eronder zat die precies goed! Ik vind de combinatie met croptops echt geweldig en niet te vergeten mijn nieuwe tas past er perfect bij! Oh en nog een voordeel van zo een broek is dat je benen hierdoor ook een stuk langer lijken. Wat vinden jullie van deze look?

Shop deze look hieronder:

 beige1. Jacket   2. Pants   3. Bag   4. Top  5. Shoes