Fashion & lifestyle

Classy coat ♥


Coat Zaful / Top Primark / Blazer & Jeans Zara / Shoes Forever21 / Necklace Zaful 

Yeahhh het is weekend! Eindelijk even wat tijd voor m’n blog. Misschien is het jullie ook wel opgevallen dat er de laatste paar weken geen reacties meer te zien zijn bij m’n artikelen. Dit is gekomen na de laatste updates en ik heb nog niet ontdekt hoe ik dit terug kan zetten. Sorry voor diegene die het hebben geprobeerd om een reactie te plaatsen. Hopelijk kom ik er snel genoeg achter waar het aan ligt. Ik hou jullie op de hoogte! Zoals jullie hierboven kunnen zien, ben ik weer een keer voor een kaki kleurige look gegaan! Van de week zag ik een briefje ”pakketjes gemist” in de brievenbus liggen en dan ga ik altijd meteen naar de PostNL. Het is iedere keer weer spannend om pakketjes uit te pakken! Er zat een zonnebril, armband, ketting en deze mooie wollen jas van de Zaful in en ik ben er zo ontzettend blij mee! Hij voelt heerlijk zacht aan en het model valt net wat langer over de knieën. Nu ben ik natuurlijk niet zo lang, dus vind ik deze jas het mooist staan met hakken. Fijn weekend allemaal!