Yeah, laatste dagje werken en dan is het weekend! Ik heb van de week weer iets nieuws ontdekt en dit wil ik graag met jullie delen. Ik heb namelijk een nieuw telefoonhoesje ontvangen van de Casecompany. Je kunt op City Marble jouw telefoonhoesje personaliseren met jouw favoriete plaats. Ik was hier nog niet eerder bekend mee en vond het wel een tof idee! Typ je gewenste locatie in, kies een mooie filter uit en jouw lievelingsplaats heb je voor altijd bij je. Natuurlijk heb ik gekozen voor mijn favoriete plekje in Rotterdam, ons huisje. Je kunt kiezen uit de verschillende filters, Crimson, Midnight, Violet en nog een paar. Ik ben voor de Art Deco filter gegaan en dit is een wit, tijdloos hoesje die bij elke outfit past! Je kunt naast je favoriete filter ook nog tekst en leuke emoji’s toevoegen. Zo heb ik mijn plaats met een super schattig hartjes emoji aangegeven. Grappig toch? Zijn jullie al bekend met City Marble?