Fashion & lifestyle

Christmas feelings ♥

DSC07365_FotorDSC07372_FotorDSC07345_FotorDSC07352_FotorDSC07363_FotorFullSizeRender_FotorsdssssssDSC07362_Fotor

December is voor mij de gezelligste maand van het jaar! Deze maand staat volgepland met heerlijke etentjes en glamour party’s. En de kerstversiering mogen we dan ook zeker niet missen! Omdat ik dit jaar geen boom in huis heb, wil ik natuurlijk wel gezellige kerstversiering in huis hebben. Daarom ben ik deze week druk bezig geweest met verschillende kerststukjes te maken. De grote kist met kerstballen en versiering heb ik weer uit de schuur gepakt, de kersttakken heb ik op de markt gehaald en de oase komt bij de action vandaan. In het begin is het even een troepje om alles weer uit te zoeken en de kersttakken te knippen, maar al je eenmaal aan je stukjes bent begonnen is het erg leuk om te doen! Wat vinden jullie van kerststukjes in huis?