Fashion & lifestyle

Casual sunday ♥

DSC07277DSC07263 DSC07279 DSC07337DSC07285

Bomberjack Bershka / Top & jeans Primark /  Wallet Chooseyourbag / Shoes Adidas

Na een weekend vol gezelligheid en uitjes is het vandaag tijd voor een relaxte zondag in een casual outfit. Deze bomberjack van de Bershka behoort echt tot mijn favorieten jassen op dit moment. Hij is trendy, stijlvol, stoer en zit bovendien nog eens heerlijk! Ik draag deze jas regelmatig en ik zou hem ook nog graag in het Bordeaux rood willen.
Ook was ik laatst op zoek naar een zwarte jeans met één gescheurde kniegat, want die had ik een aantal weken geleden gezien bij de River Island. Ze hadden de jeans helaas niet meer in mijn maat en daar baalde ik toch wel van. Toen ik laatst deze zwarte jeans bij de Primark had gezien, ging ik zelf maar aan de slag! Hoewel het kouder gaat worden, blijf ik de ripped jeans toch super vinden! Wat vinden jullie van deze outfit?

Shop deze look hieronder:

wallet

1. Jacket  2.  Jeans  3. Top  4. Shoes  5. Wallet