Fashion & lifestyle

Camel lace up shoes ♥

FullSizeRender FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRender

Coat, sweater, pumps & bag Primark / Shorts h&m / Necklace Happinesboutique

Camel, wit, grijs, kaki en zwart zijn toch wel één van mijn favoriete kleuren op dit moment! Ik kan eindelijk zeggen dat deze neutrale kleuren steeds meer in m’n kast komen te hangen, waar ik echt trots op ben. Mijn doel met goede basics is al bijna voltooid! Een mooi zwart leer jasje en blazer staat nog wel op mijn wishlist, maar die komen hopelijk ook binnenkort. Kun je je trouwens voorstellen dat bijna deze gehele look gewoon van de Primark komt? Deze ”limited edition” pumps had ik al een tijd geleden op de website gezien en moest ik echt hebben, no matter what! Deze schoenen lijken zo erg op de Stuart Weitzman pumps! Alleen kosten die bijna 500,- .  Toevallig was ik afgelopen dinsdag met een vriendin even bij de Primark op Zuidplein en zag ik ze gelukkig liggen, lucky me! Ik ben helemaal verliefd op m’n nieuwe pumps!

Shop deze look hieronder:

camel1. Coat   2. Sweater   3. Shorts    4. Purse   5. Shoes