Fashion & lifestyle

C&A collages ♥

C&A kennen we natuurlijk allemaal wel! De grote winkelkeet waar je voor een fijne prijs toch leuke kleding kunt scoren. Vroeger dacht ik altijd dat de C&A meer voor de wat oudere mensen geschikt was, maar die tijd is helemaal veranderd. Als ik in de stad ben loop ik er tegenwoordig steeds meer naar binnen en kom dan ook regelmatig super leuke dingen tegen voor nog een leuke prijs ook! De laatste keer dat ik binnen kwam hadden ze ook een hele mooie herfstcollectie hangen die ik graag met jullie wil delen. De kwaliteit en kledingstijl is in mijn ogen flink verbeterd en daarom is het ook steeds meer geschikt voor de echte fashionista’s onder ons. Zoals je hieronder ziet heb ik 2 style-boards gemaakt van de prachtige herfstcollectie van de C&A.  Kijk je mee?

GREY & GREEN

green en grey

Gelukkig is de herfst een seizoen waar je met fashion vele kanten op kan gaan en is daarom ook mijn favoriete seizoen van het jaar. De vele laagjes maken de outfit net wat hipper en het is ook nog eens ideaal voor het wisselende weer wat we vaak in Nederland hebben! Wat ik nog leuker vind is dat de accessoires een grote rol spelen in je outfit. Zo springt deze prachtige groene tas er toch wel uit, vind je niet? Groen en grijs vind ik zelf echt een prachtige combinatie en zoals je ziet ben ik voor de casual look gegaan, I love it!

BORDEAUX ON TOP

bordeau

Bordeaux vind ik toch wel één van de stijlvolle kleuren die perfect zijn voor de herfst! En deze combinatie met zwart maakt het dan ook helemaal af. De bordeauxrood kleurige items springen hierdoor nog meer uit de outfit wat juist de bedoeling is. De prachtige Kasjmier gilet geeft het die stijlvolle uitstraling, maar het wollen petje geeft het weer net die speelse look. Wat vinden jullie trouwens van deze trendy petjes? Ik moet zeggen dat ik er steeds meer fan van gaat worden. Met zwart leer zit je trouwens ook ieder jaar weer goed. Dit zijn van die items wat bijna ieder jaar weer terug te zien is op de fashion catwalks.

Wat vinden jullie echte ”musthaves” voor de herfst? Ga jij voor de ”Grey & dark green” of “Bordeaux on top”?