Fashion & lifestyle

Blue saturday ♥

DSC06886

DSC06866

DSC06843

 Blazer Zara / Jeans Market / Blouse Zara / Scarf Primark / Bag (Replica) Chanel / Pumps Zara

DSC06881

DSC06864

 

bbb

Hii allemaal, wat is het weekend weer veel te snel voorbij gegaan, vind je ook niet? Mijn weekend was helemaal volgepland..Vrijdagavond had ik met een goede vriendin afgesproken, zaterdagavond had ik een gezellig etentje bij de Humprey’s en daarna zijn we nog even de kroeg in geweest. En vandaag hadden we nog een kinderverjaardag, dus het was een drukke boel! Maar nu even naar de outfit: Dit was mijn blauwe outfit van afgelopen zaterdagavond voor het etentje. Ik wilde heel graag voor mijn blauwe pumps gaan, maar geloof me, het was behoorlijk koud, haha! Deze geweldige blazer heb ik nog niet zo lang geleden aangeschaft bij de Zara en daar ben ik helemaal verliefd op! Het is één van de favoriete items in mijn kast op dit moment.

Wat vinden jullie van de outfit?