Fashion & lifestyle

Black & white ♥

FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender
FullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRenderFullSizeRender

Blouse Zara / Shorts, bag, bracelets Primark / Rings h&m / Shoes —>  DIY

Wat hebben we weer een paar mooie dagen gehad en dan bedoel ik vooral van het weekend! Ik had laatst al aangegeven dat ik meer goede basics in m’n kledingkast wil en zoals je ziet ben ik daarom nu ook voor een basis outfit gegaan! Zo heb ik deze witte blouse van de Zara nu al ongeveer 2 jaar en het past echt overal bij! Deze shorts zag ik laatst in de sale bij de Primark hangen en guess what? Ik heb deze gescoord voor maar €5,-! Daaronder draag ik mijn zelfgemaakte gladiator sandalen waar ik super trots op ben en die ik voor het eerst in een outfit-post laat zien. Bedankt nog voor al die lieve reacties en complimenten hierover op m’n Instagram en blog!

Shop deze look hieronder:

t

1.  Sandals   2. Shorts   3. Blouse  4. Bag

Wat vinden jullie van deze zwart en wit combinatie?