Fashion & lifestyle

Black & Polette ♥

DSC01543

DSC01553

Allereerst wil ik even zeggen dat ik onwijs veel leuke mailtjes en reacties over mijn webshop heb gehad, super bedankt allemaal!! Hier is een nieuwe outfit-post met mijn nieuwe Polette zonnebril. Ik heb gekozen voor het toffe model fantômette. Deze trendy bril is echt een hot item op dit moment en ik heb al vele positieve reacties op straat gehad! Zoals de meeste van jullie weten heeft Polette ontiegelijk veel keuze in monturen en is de prijs heel scherp, omdat er geen tussenpartij tussen zit, maar voor diegene die het nog niet weten zal ik zeker even een kijkje op de site nemen! Natuurlijk kan je ook nog steeds mee doen aan mijn win-actie van Polette! Op 1 juni maak ik pas de winnaar bekend, dus ik zou zeker een poging wagen!

coconuts1. Shirt   2. Ripped denim short   3. Shoes    4. Sunglasses

 ♥