Fashion & lifestyle

Black against blue ♥

FullSizeRender

Van de week kreeg ik dan eindelijk mijn mailtje van de Zara binnen: Uw bestelling ligt klaar om opgehaald te worden..Woehoeee! Ik was op dat moment thuis, dus pakte ik zo snel mogelijk mijn jas en tas en liep gelijk door naar de Zara. Ik had deze zwarte pumps besteld, maar toen ik ze beneden wilde passen kwam ik ook nog deze blauwe beauty’s tegen. Ik trok ze allebei aan en stond wel 20 minuten voor de spiegel. Ja hoor, daar gaan we weer.. een keuze maken! Maar toen liep een lief vrouwtje voorbij en die zei; ”Ik vind ze allebei echt prachtig, maar van die blauwe vind ik de voorkant iets mooier en van die zwarte vind ik de achterkant weer chiquer” . Het was zo grappig, want ik dacht er precies hetzelfde over! Ik vond ze allebei erg tof, dus heb ik uiteindelijk beide mee naar huis genome. The little voice in your head says ‘buy the shoes’ thats the one to listen to!