Fashion & lifestyle

Best sales of Bijenkorf ♥

We kunnen weer op koopjesjacht, want de sales zijn begonnen! Uiteraard lopen we dan altijd een rondje door de Bijenkorf en ga ik op zoek naar de mooiste items voor een top prijsje! Ik ben niet zo een persoon dat tussen de mensenmassa alle tafels afstruint voor de beste koopjes, maar als ik ergens iets leuks tussen de rekken zie hangen, haal ik het eruit. De sales zijn nog maar net begonnen en dat betekend dat de kortingen over het algemeen nog niet echt hoog zullen zijn. Maar daar komt binnenkort wel verandering in en zal het hoger oplopen. Meestal wacht ik niet op die hoge kortingen, want dan zijn de mooiste items vaak al weer weg. Het liefst willen we allemaal de mooiste kledingstukken voor het laagste prijsje scoren. Toch adviseer ik om met de gedachte rond te lopen dat het niet alleen om het fijne prijsje gaat, maar vraag jezelf ook af of je het kledingstuk echt waard vind! Vraag jezelf de vraag: ”Blijft het kledingstuk in je hoofd zitten of is het gewoon leuk voor het prijsje?” Zo voorkom je de miskopen. Aangezien ik nog iets moois mag uitzoeken, heb ik weer een wishlist van de mooiste sales van de Bijenkorf gemaakt. Ik vind deze items stuk voor stuk geweldig en ik vind de Michael Kors bikini onwijs tof! Welke vinden jullie het leukst?