Fashion & lifestyle

Bench. ♥

Blouse Zara / Shorts & hoodie LASCANA

Yeah, het is weekend en de zomer is gelukkig terug. Ik miste die heerlijke warme dagen en de gezellige avonden op het terras al. Dat is wel het fijnst van de zomer, vind je niet? Toch heb ik gemerkt dat het in de avonden flink kan afkoelen. Dan zou je het liefst je luchtige jurkje willen omwisselen naar een warmer casual outfit. Iets wat lekker zit, maar ook weer niet te warm is. Zoals dit comfortabel setje van Bench. Deze hoodie en shorts komen van de lascana.nl en zijn ideaal voor de iets koudere avonden op het strand, terras of in de tuin. Maar het is ook zeker geschikt voor een relaxte vrije dag. Al trek ik vandaag even wat chiquers aan, want we hebben een bruiloft van vrienden. Oh en wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe zonnebloemen? Vorige week had mijn vriend als verrassing 11 zonnebloemen meegenomen, omdat we alweer 11 jaar samen zijn. Super lief toch?! Fijn weekend allemaal!