Fashion & lifestyle

Baywatch moment ♥

DSC02643DSC02653DSC02650 DSC02652DSC02646

Swimsuit & Blouse h&m / Striped blouse Market

Yes, ik voel een ”baywatch” momentje opkomen met deze badpak, maar hij is zo gaaf! En hij was nu ook nog eens in de sale, dat betekend inslaan! De 90s trend kan ik me eigenlijk wel goed in vinden. Alleen de perfecte Levi shorts ben ik jammer genoeg nog niet tegen gekomen. Deze week word het tropisch weer, dus wie weet kan ik mijn nieuwe badpak nog wel aan, maar anders gaat die binnenkort gewoon lekker mee m’n koffer in. Ik had nog een aantal items op mijn lijstje staan, waaronder een witte basic blouse, maar die kan ik nu gelukkig ook afstrepen. Oh ik kan zo niet wachten om op vakantie te gaan.. duurt nu echt te lang, haha! Gelukkig is de schoolvakantie wel voorbij en werk ik nu weer minder uur, waardoor ik wat meer tijd hebt voor mijn blog! Zijn jullie al op vakantie geweest? En wat vinden jullie van de nieuwe items?