Fashion & lifestyle

Bags, bags & bags ♥

1. Furla  2. Furla 3. Love Moschino  4. Rebecca Minkoff  5. Guess   6. Sandro  7. Tory Burch

Toen ik een paar weken geleden weer een keer door de Bijenkorf liep, kreeg ik de kriebels toen ik tussen de tassen liep. Ik ben altijd een echte schoenen liefhebber geweest en kwam ik veel liever met een paar schoenen thuis als een tas, maar toch vind ik de tassen afdeling het leukst om te bezoeken. Ik zou ook makkelijk een paar jaar met dezelfde tas kunnen rondlopen. Zo kreeg ik vorig jaar in mei een mooie DKNY tas van mijn vriend, waar ik echt nog super blij mee ben en het liefst elke dag draag. De kleur is tijdloos, het model is precies goed en het staat overal bij. Ik weet dat dit een blijvertje is en dat ik deze niet snel weg zal doen. Ik ben geen fan van grote tassen en ik vind dat je outfit daar ook niet beter op word. Vaak zie je dan eerst een grote tas en dan pas je outfit, zonde! Nu de zomer eraan komt ben ik erg van de lichte tinten en zou ik dan ook voor een beige of grijze tas gaan. Mijn 2 favorieten zijn de Furla ( nummer 1 ) en de Tory Burch (nummer 7 ). Voor welke zouden jullie gaan?