Fashion & lifestyle

Adidas supercolor! ♥

DSC08208[1]

DSC08209[1]

Happy with my new baby’s!! Afgelopen vrijdag liep ik met mijn vriend langs de PIM op de Meent en zag ik deze blauwe sneakers in de etalage staan. Ik stopte gewoon, omdat ik ze te mooi vond! Die volgende ochtend zat ik er nog steeds mee in mijn hoofd, dus weet ik van mijzelf dat ik ze gewoon moet halen.Toen ik er aan kwam hadden ze nog maar ééntje in mijn maat, lucky me!!Afgelopen vrijdag zijn ze de winkels in gegaan, dus je moet er zeker snel bij zijn! Die jongen die er werkte liet ook nog de legergroene zien die ik ook super tof vond. Ik zat zo te twijfelen en kon gewoon niet kiezen! Hij zei gelijk: ”Ik zou voor die blauwe gaan”! Nou het liefst had ik ze beide, maar ik besloot toch om voor de blauwe te gaan! Keuzes maken? Mannen zijn daar zoveel beter in, haha!