Fashion & lifestyle

8 things to do on a rainy day ♥

Regen, regen en nog eens regen, I don’t like it.. Ik heb weinig zin om te deur uit te gaan en outfitfoto’s maken lukt jammer genoeg niet. Maar ondanks dit heb ik toch zin in het weekend, want vandaag komt mijn lieve vriendinnetje naar Rotterdam en dan gaan we gezellig samen shoppen, foto’s maken, lunchen, Starbucks drinken en sushi eten yeah zin in! We gaan wat foto’s proberen te maken voor mijn website en hopelijk blijft het droog, maar ik ben bang van niet! Ondanks het vieze weer zijn er toch een hoop leuke dingen die je binnen kunt doen en daarom laat ik je een aantal binnenactiviteiten zien.  Hope you like it!

sporty1. Yogamat 2. Dumbbellset 3. Nikes 4. Sportbroek

Work outs binnen
Ben jij een echte sportieveling maar heb je geen zin om in de regen te gaan hardlopen? Doe je sportoefening dan lekker binnen. Tegenwoordig hebben ze zelfs bij de Action fitness artikelen, zoals verschillende yogamatjes en slamball en push up barssets. Zo kun je thuis veel oefeningen doen, zoals squats, push ups, lunges noem het maar op!

Een flinke kastopruiming
Als je toch binnen zit kun je net zo goed heel je kast gaan uitzoeken, sorteren, kijken wat je nog echt draagt. Maak je kast geordend en hang het bijvoorbeeld op kleur. Maak verschillende zakken met kleding wat je wilt verkopen of geef het aan een goed doel!

movie time

1. Schapenvacht 2. IMac 3. Chocolademelk 4. Plaid 5. Popcorn

Films of series kijken
Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder Netflix en word tv kijken een beetje ouderwets. Ik moet toegeven dat ik zelf ook weinig tot bijna geen televisie meer kijk. Maar het blijft heerlijk om af en toe een serie te kijken tijdens die koude winterdagen. Een dikke deken, warme chocolademelk,  een grote bak met popcorn erbij en genieten maar..

Online shoppen
Thank god voor online shopping! Je hoeft de deur lekker niet uit en je kan heerlijk in je trainingsbroek + je thee achter de computer  kruipen en alle webshops afstruinen naar de perfecte items, ideaal toch?

Flatlays maken
Ook zo een IG verslaafde als ik? Soms heb je bijna geen tijd om overal foto’s van te maken en dan is het leuk om alvast wat flaylays te maken. Verschillende leuke spulletjes bij elkaar zetten en dan een foto van bovenaf maken. Ik vind het zelf altijd mooier om de belichting lichter te maken, zodat de producten/ items nog beter naar voren komen, wat vinden jullie van flaylays?

quality tim1. Voetenmasker 2. Cupcake maker 3. Nagellak 4. Mojito set 5. Gezichtsmasker

quality time met vriendinnen

Maak er een echte meiden dag van en ga thuis maskertjes maken, voetenbadjes, maak je eigen high tea thuis, daarna nog wat  leuke foto’s en ga ’s avonds gezellig samen koken of bakken.. Of maak je eigen sushi of pizza’s, yummm!

Bloggen / blogs lezen
Het is af en toe zo heerlijk om aan je blog te werken, artikelen voorruit te maken of om inspiratie op te doen. Ik moet zeggen dat ik in deze periode (januari, febuari) altijd weer minder inspiratie heb en veel minder outfitposts kan maken als de andere maanden. Dus is er niets leukers om verschillende blogs te gaan bezoeken en te gaan lezen. Ik ben zelf echt fan van de zweedse bloggers zoals Kenza Zouiten, Angelica Blick en Fanny Lyckman.

Een DIY maken
Ik hou van knutselen en vind het heerlijk om tijdens de koude winterdagen wat verschillende DIYS te maken. Lekker creatief bezig zijn en je gedachte even op 0 zetten, love it!