Fashion & lifestyle

7 simple ways to stay warm & trendy this winter ♥

DSC07874_Fotor
We hebben de afgelopen maanden erg mogen genieten van de zachte temperaturen, maar nu voelen we het toch jammer genoeg wat kouder worden. We gaan ons weer dikker aankleden, de outfits worden steeds minder fashionable of gaan er zelfs saai uitzien. Maar eigenlijk hoeft dit helemaal niet! Ik laat je 8 modetrends zien, waarbij je winterlook toch warm blijft en niet saai gaat worden.

1. Ruil je sjaal in voor een poncho, het maakt je outfit net wat chiquer en het voordeel is ook nog dat het niet alleen je nek, maar ook  je schouders warm houdt.

2. De overkneeboots zijn niet alleen ideaal voor de herfst, maar ook voor de winter. Ze zijn hartstikke hip, houdt je benen goed warm  en ze staan ook nog eens super onder dat leuke rokje!

DSC07880_Fotor

3. De nep bonte / fluffy jassen hebben ook dit jaar weer een comeback gemaakt en wij boffen maar met deze trend, want de jassen zijn super warm en fashionable voor de winter 2016.

4. Heb jij het altijd koud bij je oren? Pak dan snel die hoeden, barets, mutsen en de bekende schipperspetjes uit de kast, want het mag deze winter allemaal! Zo voeg je toch weer een leuke accessoire aan je outfit toe.

DSC05430

5. Wil jij die dikke winterjas helemaal niet aan, maar gewoon jouw hippe korte jasje. Trek deze dan maar gewoon nog even aan, want de bonte gilets zijn weer helemaal hip en kan je prima combineren over jouw suède of lederen jasje.

6. En dan hebben we ook nog de maxi coats: Je houdt ervan of je vind het helemaal niets. De lange jassen zijn in ieder geval perfect om je goed warm te houden en je loopt er helemaal trendy bij.

7. Fluweel mag weer! Het is een trend van vroeger en van dat zachte warme stofje word toch iedereen vrolijk?

Aan welke wintertrend doe jij wel of niet mee?

 ♥