Fashion & lifestyle

6 times the pussybow- blouse ♥

5reye

1. Le ballon    2. h&m   3. h&m  4.  Mango   5. h&m   6. Mango

We kennen ze denk ik allemaal nog wel, die klassieke schattige strikblouses. Ik vond ze vroeger maar een beetje tuttig, maar ze zijn nu helemaal hip en ja ik moet zeggen: Ik heb er laatst ook eentje gekocht. Het is gewoon maar net hoe je hem combineert. Wil je voor die klassieke look gaan, combineer hem dan met een blazer en een rok/culotte. Maar ga je voor die stoere look? Combineer hem dan op een boyfriend jeans met een paar sneakers, het mag en kan allemaal! Vind je de strik maar heel af en toe leuk, koop dan gewoon een losse lint en maak hem vast om je kraag. Dan heb je een simpele “‘do it yourself”. Hierboven zie je mijn top 6 voorbeelden van blouses met strik, voor welke zou jij gaan?

 ♥