Fashion & lifestyle

My 5 favorite trends for spring 2016 ♥

nude

1. Scarf     2. Skirt   3. Top  4. Shoes   5. Wallet    6. Bracelet 7. Phonecase 8. Necklace

Hoewel we midden in de wintermaand zitten, hartstikke koud buiten is, vind ik het toch leuk om alvast vooruit te kijken naar de trends voor het aankomend seizoen en daarom wil ik alvast mijn 5 favoriete trends van lente 2016 met jullie delen.

  1. Allereerst vind ik de suède trend, neutrale kleuren en subtiele prints echt geweldig! Een van mijn favoriete stijlen waar ik zelf helemaal gek op bent! Hierboven heb ik een stijlboard gemaakt van items die ik stuk voor stuk echt prachtig vind en die ik zo naar mijn kledingkast wil verhuizen.

2. We zullen veel truitjes, jurkjes voorbij zien komen met ruches. Bij de kragen, mouwen aan de voorkant, het kan overal. Vroeger had ik altijd zo een favoriete wit bruin gestreepte blouse met ruches aan de voorkant, die ik helemaal af heb gedragen tot de vlekken er uiteindelijk in zaten, haha.

lingery

     1. Blazer  2. Watch  3.  Shoes  4. Pants   5. Bag   6. Underwear

3. Lingerie dragen in je dagelijkse outfit? De lace bra is voor veel meiden (inclusief moi) een favoriete lingeriestuk en deze mag en kan gewoon gezien worden in je outfit. Nu kan dit al snel ordinair gaan worden als je het niet goed combineert, probeer het niet al te bloot te maken en combineer het met chique items. Zo kun je bijvoorbeeld een lace bra, kanten top of satijnen top onder je blazer dragen wat super gaaf staat.

4. Franjes waren al hot in 2015, maar in 2016 zien we dit alleen nog maar meer! En ik ben een grote liefhebber van deze trend en kan er geen genoeg van krijgen. En ook de boho en grungy stijl is weer terug wat super staat met de franjes items!

off shoulder

1. Earcuff    2. Skirt    3. Top   4. Sneakers  5. Bag  6. Nailpolish  7. Nailpolish

5. Streepjes is een trend wat bijna ieder jaar weer terugkomt en ook dit jaar mogen streepjes weer uit de kast komen. De kleur oranje vergelijken wij Hollanders altijd met koningsdag, maar dat is verleden tijd, want deze kleur mag nu iedere dag gedragen worden en ik vind het met streepjes echt een super leuke combi. En daarbij zijn de off shoulder truien/tops ook een hit in 2016 waar ik helemaal blij van kan worden, want zeg nou eerlijk, blote schouders staat toch altijd prachtig!